Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Comissió DEO G3

09-03-2021

El passat divendres 05 vam celebrar el nostre Team Meeting mensual, en aquesta ocasió van ser els membres de la Comissió DEO de G3 que ens van presentar els avanços del seu treball.

La Comissió DEO es va formar a inicis d'aquest any, amb l'objectiu de crear un protocol d'actuació de G3 entorn a la Direcció d'Execució de les Obres (DEO). Està formada per 5 tècnics on tots els Teams de G3 estan representats.

Al Meeting vam tenir l'oportunitat de conèixer l'evolució d'aquesta Comissió, vam veure nous processos de treball que serviran per facilitar les nostres funcions diàries i vam poder compartir coneixements que permeten enriquir les competències del nostre equip. En G3 entenem la importància de generar nous procediments i invertir temps en la investigació per la innovació en tots els nostres àmbits d'actuació, buscant sempre la millora tant internament com en els serveis que oferim als nostres clients.

Seguirem donant força a tot allò que ens proporcioni evolució, innovació i un caràcter diferencial en totes les nostres intervencions.