Tornar

G3 I ENNE GESTIÓ PARTICIPARAN EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA SEU DEL SERVEI D’EMERGÈNCIES MÈDIQUES (SEM) DE CATALUNYA

25-05-2023

G3 i ENNE GESTIÓ han estat adjudicataris per a la realització de la Coordinació Integral, Direcció d'Execució d'Obra i la Coordinació de Seguretat i Salut de la nova seu del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya en el recinte de l'Hospital Duran i Reynals de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Aquest projecte representa el tercer encàrrec de l'àmbit sanitari en el qual G3 participa per al Servei Català de la Salut en els últims anys. En 2020, van realitzar la DEO i CSS de l'Edifici Polivalent de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Barcelona). D'altra banda, recentment es va inaugurar l'Ampliació de l'Hospital General de Granollers, un projecte on col·laborem amb ENNE GESTIÓ en la realització de la DEO i la CSS.

En aquesta tipologia de projectes és estratègica l'optimització dels terminis de redacció i execució. En el cas del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya es preveu un termini total de projecte i obra de 10,5 mesos. S'espera que l'edifici estigui llest per a la seva inauguració a la fi de 2024 i serà finançat amb fons europeus Next Generation.

L'objectiu d'aquest nou equipament, dissenyat pel despatx d'arquitectura b720 en col·laboració amb AECOM, és centralitzar el servei d'emergències mèdiques que actualment es troben repartits en diferents emplaçaments.