Tornar

G3 GUANYA ELS PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2022

03-11-2022

El passat dijous 27 d’octubre es va celebrar La Nit de la Construcció organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica en el  decurs de la qual es van lliurar els Premis Catalunya Construcció.

L’equip format pel Martí Broquetas, Javier Chaves i Juan Montoya va ser escollit pel Jurat dels Premis, per la realització de l’edifici d’oficines Knem com a guanyador en la categoria de Direcció Integrada de Projecte. (Project Management).
El Jurat va valorar molt positivament la gestió tan rigorosa i efectiva en un entorn ple de dificultats (es va executar en plena pandèmia) en un projecte arquitectònic de gran qualitat com a resultat.
Durant la recollida del Premi el nostre Team Manager, Martí Broquetas, va agrair a tots els agents involucrats (Urban Input Group, b720 Fermin Vazquez Arquitectos, Copcisa, Deerns, bis, Mirla, Green Living Projects, a3AT A3, ARQUITECTURA TÈCNICA) que van col·laborar al fet que el Projecte fos un èxit. I sobretot va mostrar la importància de la figura del Project Manager com l’entenem des de G3:  "Volem reivindicar la figura del Project Manager com nosaltres l’entenem, el qual no veu dificultats sinó variables a resoldre”.

A continuació, us deixem algunes de les publicacions que han fet eco de la notícia:
  1. Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona: