PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

L'empresa

G3 va ser fundada a l’any 1994 per Josep Maria Forteza, Victor Forteza i Jordi Altés. Conjuntament des del 1985 van desenvolupar la seva activitat professional en l’àmbit del Project Management (Direcció Integrada de Projectes), amb un equip provinent de la Gestió Econòmica de la Construcció i Direcció Executiva d’obres.

Des d’un principi, van adonar-se de la necessitat de donar un pas endavant en la implicació amb el Client, proporcionant un valor afegit a l’acció de col·laboració durant tot el procés del Projecte.


Àrees de negoci

Els nostres serveis estan orientats a dues àrees d’actuació el Project Management i el Quantity Surveying. Fet que ens permet col·laborar des de les fases inicials del projecte fins a la seva entrega, concedint una implicació total i la nostra màxima cooperació amb el client durant tot el procés.

El BIM representa una metodologia de treball eficient i capaç. Facilita la comunicació i la interacció dels diferents agents que intervenen en el procés arquitectònic, rebaixant la incertesa. És confiable i permet la pressa de decisions.

En definitiva, és la simulació virtual d’allò que haurem de construir o valorar. La integració del BIM en el desenvolupament de la nostra activitat professional ens permet garantir i assolir els objectius i les fites de manera més veràç i òptima. 

EMPRESA_IMG_HOME
EMPRESA_IMG_HOME

Projectes

La participació per part del nostre equip en un gran nombre de projectes ens ha permès adquirir una àmplia experiència. Hem col·laborat en diferents tipologies de projectes, sent les més rellevants: edificis d’oficines, edificis comercials, hotels, edificis residencials, equipaments, edificis culturals i recreatius, instal·lacions esportives i urbanitzacions.

Veure tots

Clients

Últimes notícies

Consulta les nostres últimes notícies

Veure totes
COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL SPOTIFY CAMP NOU
29 MAIG 2023
Ahir el FC Barcelona va dir temporalment adeu a l'estadi amb un emotiu comiat després de la disputa de l'últim partit en el Spotify Camp Nou abans de l'inici de les obres.

Aquest matí ha tingut lloc l'Acte Institucional d'inici de les obres del futur Spotify Camp Nou. Projecte del qual, conjuntament amb Betarq, Construcció i Control i S3E, hem estat adjudicataris de la Direcció d'Execució d'Obra i on també realitzem el servei de Quantity Surveying.

Durant l'acte, el President del FC Barcelona, Joan Laporta, acompanyat de Xavi Hernández (Entrenador del Primer Equip del FC Barcelona), Sergio Busquets (Capità del Primer Equip del FC Barcelona), Juan Manuel Asensi (President de l'Associació Barça Jugadors), Melanie Serrano (ex jugadora del Primer Equip del FC Barcelona) i dos membres del futbol base, han enterrat una “caixa dels records”, simbolitzant d'aquesta manera la col·locació de la primera pedra de la remodelació del Spotify Camp Nou i donant per iniciades les obres.

Abans, en la Llotja Presidencial de l'Spotify Camp Nou, ha tingut lloc la signatura oficial de l'Acta de Replanteig per part del FC Barcelona (Promotor), GPO (Project Manager), UTE Torrella-JG (Direcció d'Obra), G3 + Betarq + Construcció i Control (Direcció d'Execució d'Obra), SGS (Coordinador de Seguretat i Salut) i Limak (Constructora).
G3 I ENNE GESTIÓ PARTICIPARAN EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA SEU DEL SERVEI D’EMERGÈNCIES MÈDIQUES (SEM) DE CATALUNYA
25 MAIG 2023
G3 i ENNE GESTIÓ han estat adjudicataris per a la realització de la Coordinació Integral, Direcció d'Execució d'Obra i la Coordinació de Seguretat i Salut de la nova seu del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya en el recinte de l'Hospital Duran i Reynals de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Aquest projecte representa el tercer encàrrec de l'àmbit sanitari en el qual G3 participa per al Servei Català de la Salut en els últims anys. En 2020, van realitzar la DEO i CSS de l'Edifici Polivalent de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Barcelona). D'altra banda, recentment es va inaugurar l'Ampliació de l'Hospital General de Granollers, un projecte on col·laborem amb ENNE GESTIÓ en la realització de la DEO i la CSS.

En aquesta tipologia de projectes és estratègica l'optimització dels terminis de redacció i execució. En el cas del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya es preveu un termini total de projecte i obra de 10,5 mesos. S'espera que l'edifici estigui llest per a la seva inauguració a la fi de 2024 i serà finançat amb fons europeus Next Generation.

L'objectiu d'aquest nou equipament, dissenyat pel despatx d'arquitectura b720 en col·laboració amb AECOM, és centralitzar el servei d'emergències mèdiques que actualment es troben repartits en diferents emplaçaments.
#ATRAPAKM 2023 Ho hem tornat a fer!
03 ABR 2023

 L'equip de G3 vam voler fer quilòmetres junts a favor de l'acció benèfica organitzada pel Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona on, per cada km recorregut, es donen 0.20€ a l'@Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona.

 

Un altre any més, hem volgut contribuir a aquest esdeveniment esportiu i solidari, i aquesta vegada ho hem fet també com a patrocinadors juntament amb REHATEC, Jòdul, COTS i CLARET, HERCAL DIGGERS S.L. Sis Col, Escalauvint i Amsa.

 

Ahir va finalitzar el termini de participació i la implicació d'aquest any ha superat totes les expectatives. #G3 ha aconseguit sumar més de 1.700 km!

 

Us deixem els enllaços al contingut que hem anat generant per a les nostres xarxes socials per tal de donar a conèixer aquesta acció solidària.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7051917462375665667

https://www.instagram.com/reel/CqXuds2N_q_/?hl=es

 

Fins al proper any!

Contacte

Ronda General Mitre 126, 5 - 3, 08021 Barcelona
+34 93 310 32 55
C/ Fernando el Santo 11, 5p, 28010 Madrid
+34 91 159 50 48