PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

L'empresa

G3 va ser fundada a l’any 1994 per Josep Maria Forteza, Victor Forteza i Jordi Altés. Conjuntament des del 1985 van desenvolupar la seva activitat professional en l’àmbit del Project Management (Direcció Integrada de Projectes), amb un equip provinent de la Gestió Econòmica de la Construcció i Direcció Executiva d’obres.

Des d’un principi, van adonar-se de la necessitat de donar un pas endavant en la implicació amb el Client, proporcionant un valor afegit a l’acció de col·laboració durant tot el procés del Projecte.


Àrees de negoci

Els nostres serveis estan orientats a dues àrees d’actuació el Project Management i el Quantity Surveying. Fet que ens permet col·laborar des de les fases inicials del projecte fins a la seva entrega, concedint una implicació total i la nostra màxima cooperació amb el client durant tot el procés.

El BIM representa una metodologia de treball eficient i capaç. Facilita la comunicació i la interacció dels diferents agents que intervenen en el procés arquitectònic, rebaixant la incertesa. És confiable i permet la pressa de decisions.

En definitiva, és la simulació virtual d’allò que haurem de construir o valorar. La integració del BIM en el desenvolupament de la nostra activitat professional ens permet garantir i assolir els objectius i les fites de manera més veràç i òptima. 

EMPRESA_IMG_HOME
EMPRESA_IMG_HOME

Projectes

La participació per part del nostre equip en un gran nombre de projectes ens ha permès adquirir una àmplia experiència. Hem col·laborat en diferents tipologies de projectes, sent les més rellevants: edificis d’oficines, edificis comercials, hotels, edificis residencials, equipaments, edificis culturals i recreatius, instal·lacions esportives i urbanitzacions.

Veure tots

Clients

Últimes notícies

Consulta les nostres últimes notícies

Veure totes
G3 GUANYA ELS PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2022
03 NOV 2022
El passat dijous 27 d’octubre es va celebrar La Nit de la Construcció organitzada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica en el  decurs de la qual es van lliurar els Premis Catalunya Construcció.

L’equip format pel Martí Broquetas, Javier Chaves i Juan Montoya va ser escollit pel Jurat dels Premis, per la realització de l’edifici d’oficines Knem com a guanyador en la categoria de Direcció Integrada de Projecte. (Project Management).
El Jurat va valorar molt positivament la gestió tan rigorosa i efectiva en un entorn ple de dificultats (es va executar en plena pandèmia) en un projecte arquitectònic de gran qualitat com a resultat.
Durant la recollida del Premi el nostre Team Manager, Martí Broquetas, va agrair a tots els agents involucrats (Urban Input Group, b720 Fermin Vazquez Arquitectos, Copcisa, Deerns, bis, Mirla, Green Living Projects, a3AT A3, ARQUITECTURA TÈCNICA) que van col·laborar al fet que el Projecte fos un èxit. I sobretot va mostrar la importància de la figura del Project Manager com l’entenem des de G3:  "Volem reivindicar la figura del Project Manager com nosaltres l’entenem, el qual no veu dificultats sinó variables a resoldre”.

A continuació, us deixem algunes de les publicacions que han fet eco de la notícia:
  1. Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona:
 
#TeamBuiding – G3 ON TOUR
14 OCT 2022
El passat 7 d’octubre el nostre equip va poder gaudir d’una nova jornada de #TeamBuilding.

Durant l’activitat, vam realitzar una ruta en autobús turístic per alguns dels projectes en els quals participem o que hem finalitzat recentment.

Amb l’objectiu de poder compaginar la cohesió de grup i la professionalitat, es va plantejar aquesta sortida, on els responsables dels projectes explicaven la seva funció i experiència en cadascun dels edificis que hi havien marcats al trajecte, amb un total de 12 parades programades. D’aquesta manera, també fomentàvem el coneixement de la resta de companys en les diferents àrees en què G3 realitza els seus serveis.

Acompanyats d’un esmorzar a l’hotel Hoxton – boníssim per cert, vam finalitzar la ruta a les nostres oficines on ens esperaven unes pizzes per rematar la jornada. Un dia molt especial on tot l’equip ens vam retrobar per fi i vam compartir plegats els darrers projectes que estem realitzant.

G3 PARTICIPA EN LA CURSA ATRAPA KM
21 JUNY 2022
A G3 treballem en diferents accions orientades a les millores socials, tant aportant els nostres coneixements professionals en la col·laboració de projectes destinats a facilitar els drets humanitaris bàsics, com participant en iniciatives socials.

El nostre equip va córrer a favor de l'acció solidària promoguda pel Col·legi d'Aparelladors, els Arquitectes Tècnics i els Enginyers d'Edificació de Barcelona, on per cada km recorregut es donarà 0.20€ a la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona.

Continuarem contribuint i millor si ho fem en equip!

Us deixem l'enllaç al vídeo que vam realitzar: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6945032536578301952

Contacte

Ronda General Mitre 126, 5 - 3, 08021 Barcelona
+34 93 310 32 55
C/ Fernando el Santo 11, 5p, 28010 Madrid
+34 91 159 50 48