Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

PROJECT MANAGEMENT · QUANTITY SURVEYING

L'empresa

G3 va ser fundada a l’any 1994 per Josep Maria Forteza, Victor Forteza i Jordi Altés. Conjuntament des del 1985 van desenvolupar la seva activitat professional en l’àmbit del Project Management (Direcció Integrada de Projectes), amb un equip provinent de la Gestió Econòmica de la Construcció i Direcció Executiva d’obres.

Des d’un principi, van adonar-se de la necessitat de donar un pas endavant en la implicació amb el Client, proporcionant un valor afegit a l’acció de col·laboració durant tot el procés del Projecte.


Àrees de negoci

Els nostres serveis estan orientats a dues àrees d’actuació el Project Management i el Quantity Surveying. Fet que ens permet col·laborar des de les fases inicials del projecte fins a la seva entrega, concedint una implicació total i la nostra màxima cooperació amb el client durant tot el procés.

El BIM representa una metodologia de treball eficient i capaç. Facilita la comunicació i la interacció dels diferents agents que intervenen en el procés arquitectònic, rebaixant la incertesa. És confiable i permet la pressa de decisions.

En definitiva, és la simulació virtual d’allò que haurem de construir o valorar. La integració del BIM en el desenvolupament de la nostra activitat professional ens permet garantir i assolir els objectius i les fites de manera més veràç i òptima. 

EMPRESA_IMG_HOME
EMPRESA_IMG_HOME

Projectes

La participació per part del nostre equip en un gran nombre de projectes ens ha permès adquirir una àmplia experiència. Hem col·laborat en diferents tipologies de projectes, sent les més rellevants: edificis d’oficines, edificis comercials, hotels, edificis residencials, equipaments, edificis culturals i recreatius, instal·lacions esportives i urbanitzacions.

Veure tots

Clients

Últimes notícies

Consulta les nostres últimes notícies

Veure totes
Un PAS ENDAVANT A LA TRAJECTÒRIA DE G3
03 JUNY 2021
G3 va ser fundada al 1994 per en Josep Maria Forteza, en Victor Forteza i en Jordi Altés amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus clients. Amb el pas del temps, G3 ha anat evolucionant, adaptant-se a les transformacions que s’han donat al mercat i actuant sempre amb visió de futur. En aquesta línia i consolidant  el relleu generacional, els socis fundadors acaben de nomenar com a nou CEO a en Daniel Forteza.

L’inici de la trajectòria d’en Daniel a G3 es remunta al 2.001. Des d’aleshores ha desenvolupat diferents rols, entre els que podríem destacar el seu pas per la Delegació de València, Country Manager a Brasil, Responsable del Departament de Quantity Surveying, Responsable del Departament Comercial,  Team Manager, ...

Aquesta decisió es pren amb la intenció de donar un pas endavant a la trajectòria de G3, apostant per la continuïtat de l’empresa i donant visibilitat al talent més jove i compromès. Trets que juntament amb l’experiència i els valors de la marca fan de G3 una de les empreses referents del sector.

Amb el mateix objectiu, una nova generació de socis s’incorpora a G3: en Daniel Forteza i l’Adriana Forteza passen a formar part de l’organ de govern de la companyia, incrementant  de 3 a 5 els socis que conformen el Consell d’Administració de G3.
Comissió DEO G3
09 MARÇ 2021

El passat divendres 05 vam celebrar el nostre Team Meeting mensual, en aquesta ocasió van ser els membres de la Comissió DEO de G3 que ens van presentar els avanços del seu treball.

La Comissió DEO es va formar a inicis d'aquest any, amb l'objectiu de crear un protocol d'actuació de G3 entorn a la Direcció d'Execució de les Obres (DEO). Està formada per 5 tècnics on tots els Teams de G3 estan representats.

Al Meeting vam tenir l'oportunitat de conèixer l'evolució d'aquesta Comissió, vam veure nous processos de treball que serviran per facilitar les nostres funcions diàries i vam poder compartir coneixements que permeten enriquir les competències del nostre equip. En G3 entenem la importància de generar nous procediments i invertir temps en la investigació per la innovació en tots els nostres àmbits d'actuació, buscant sempre la millora tant internament com en els serveis que oferim als nostres clients.

Seguirem donant força a tot allò que ens proporcioni evolució, innovació i un caràcter diferencial en totes les nostres intervencions.

Premis Catalunya Construcció 2020
15 DES 2020

En aquesta edició dels Premis Catalunya Construcció hem estat finalistes en dues categories.

Edifici Parc Glòries 22@ (c/ Ciutat Granda 150 de Barcelona) a la candidatura de Direcció d'Execució de l'Obra (DEO)

Edifici Luxa al 22@ (c/ Tànger 80 de Barceona) a la candidatura de Direcció Integrada de Projecte (PM).

Volem donar l’enhorabona a tots els guanyadors, i en especial a la candidatura presentada per @Pichaguilera i 2BMFG pel Premi d'Innovació en la construcció amb el Projecte de l’Institut de Recerca Mèdica de l'Hospital de Sant Pau a Barcelona, on vam tenir el plaer de participar realitzant la Direcció d’Execució de l’Obra (DEO).

Moltes felicitats a tots!

https://www.apabcn.cat/ca_es/serveicolegiat/actesiactivitats/premis/2020/Pagines/Institut-de-Recerca-Medica-Sant-Pau-a-Barcelona.aspx

Contacte

Ronda General Mitre 126, 5 - 3, 08021 Barcelona
+34 93 310 32 55
C/ Fernando el Santo 11, 4p, 28010 Madrid
+34 91 539 11 27