Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Project Management

PROJECT_MANAGEMENT_IMG

Amb més de 25 anys d’experiència, G3 és pionera a Espanya en tots els aspectes relacionats amb el Project Management. Incloem a cada projecte les tècniques, metodologies i procediments més innovadors per tal d’aconseguir els objectius de costos, qualitat i terminis establerts pel client.

Actuem amb total transparència en benefici del conjunt del projecte i busquem crear “EQUIP” amb la propietat i la resta de col·laboradors per tal d’aconseguir les fites de cada projecte.

Creiem que no només és important aportar tècnics qualificats, amb tot el bagatge de coneixements que han anat adquirint al llarg de la seva trajectòria. Si no també, considerem estratègic el potenciar en els components del nostre equip, habilitats com la capacitat de gestió, de negociació i lideratge així com els valors ètics i personals per tal de diferenciar-nos de la resta.

Aquesta manera d’entendre els processos relacionats amb el Project Management ens ha permès fidelitzar als nostres clients i obtenir el reconeixement de prestigioses institucions.