Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Tornar

Un PAS ENDAVANT A LA TRAJECTÒRIA DE G3

03-06-2021

G3 va ser fundada al 1994 per en Josep Maria Forteza, en Victor Forteza i en Jordi Altés amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus clients. Amb el pas del temps, G3 ha anat evolucionant, adaptant-se a les transformacions que s’han donat al mercat i actuant sempre amb visió de futur. En aquesta línia i consolidant  el relleu generacional, els socis fundadors acaben de nomenar com a nou CEO a en Daniel Forteza.

L’inici de la trajectòria d’en Daniel a G3 es remunta al 2.001. Des d’aleshores ha desenvolupat diferents rols, entre els que podríem destacar el seu pas per la Delegació de València, Country Manager a Brasil, Responsable del Departament de Quantity Surveying, Responsable del Departament Comercial,  Team Manager, ...

Aquesta decisió es pren amb la intenció de donar un pas endavant a la trajectòria de G3, apostant per la continuïtat de l’empresa i donant visibilitat al talent més jove i compromès. Trets que juntament amb l’experiència i els valors de la marca fan de G3 una de les empreses referents del sector.

Amb el mateix objectiu, una nova generació de socis s’incorpora a G3: en Daniel Forteza i l’Adriana Forteza passen a formar part de l’organ de govern de la companyia, incrementant  de 3 a 5 els socis que conformen el Consell d’Administració de G3.