Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

L'empresa

G3 va ser fundada a l’any 1994 per Josep Maria Forteza, Victor Forteza i Jordi Altés.

Va ésser l’any 1985 quan Josep Maria va iniciar la seva activitat professional en l’àmbit del Project Management (Direcció Integrada de Projectes), amb un equip provinent de la Gestió Econòmica de la Construcció i Direcció Executiva d’obres.

Des d’un principi, vam adonar-nos de la necessitat de donar un pas endavant en la nostra implicació amb el client, proporcionant un valor afegit a la nostra acció de col.laboració durant el procés de cada projecte.
Reforçats en la idea d’anar més enllà de la Direcció Facultativa clàssica, vam desenvolupar un sistema de gestió de projecte i obra, que degut a la seva metodologia, sistemàtica i modelització, era sense expressar-ho, el que avui anomenem Project Management (Direcció Integrada).

Considerem essencial dotar-nos d’una solidesa empresarial suficient per continuar creixent i superar les complexes situacions que en determinats moments el nostre mercat ens planteja.
  • Experiència
  • Metodologia BIM – projectes Internacionals (Brasil)
  • Projectes
EMPRESA_ALT